gímszarvas trófea bemutatóA Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. Júlia úti vadászháza környezetében rendezte meg 2010. október 9-én a szeptemberi gímszarvas vadászati szezon eredményét.
A vadászok, külföldről és belföldről örömmel nézték a trófeákat és említették fel élményeiket a csodálatos adottságú vadászterületen. Elismerték, hogy a vadászati eredményhez egy céltudatos, átfogó koncepció mentén folytatott vadgazdálkodás adja a hátteret.

Dr. Jámbor László az erdőgazdaság vezérigazgatója köszöntötte a vadászokat és sa zakszemélyzetet. Ismertette a szeptemberi vadászati szezon eredményeit. A kiscsoportos beszélgetések során vitatták meg a vadgazdálkodás szakmai kérdéseit és természetesen az élmények is előkerültek. A szomszéd vár, a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója Orbán Tibor és Pintér Csaba a megye MgSzH Vadászati és Halászati Osztályának vezetője is értékelte az eredményt.

Pechtol János az Országos Magyar Vadászkamara főtitkára újságírók kíséretében vett részt a rendezvényen. A szakemberek közös ebéden vettek részt, ahol már kötetlen hangulatban élték át újra élményeiket és beszéltek a jövő terveiről, majd magukhoz vették trófeáikat és elköszöntek egymástól a következő vadászszezonig.

Forrás: OEE